INSCHRIJVEN?
[klik hier]

Kinderopvang Buitenveldert

In uw zoektocht naar een geschikte kinderopvang in Buitenveldert zal u uiteenlopende opties tegenkomen. Van BSO tot crèche en van oppas aan huis tot voorschool: hoe zorgt u nu dat u de juiste keuze maakt? Bij Dynamo Peuters kunnen we u in elk geval verzekeren van een prettige, veilige en stimulerende omgeving voor uw kinderen. De locaties van Dynamo Peuters zijn verspreid door heel Amsterdam. Op die manier bieden wij veilige en prettige kinderopvanglocaties door de hele stad; voor elk Amsterdams gezin is er een kinderopvang in de buurt. Bekijk de locaties van onze voorscholen en ontdek waar wij precies gevestigd zijn.

Waarom naar Dynamo Peuters in Buitenveldert?

Aan alle ouders die ons nog niet kennen leggen wij graag uit waar wij met Dynamo Peuters voor staan: spelen, plezier beleven en ontwikkelen. De kinderopvanglocaties van Dynamo Peuters zijn namelijk voorscholen en dus méér dan reguliere kinderopvangen alleen. Dat betekent dat we als geen ander begrijpen dat u uw kind enerzijds het liefst zo lang mogelijk dichtbij u houdt, maar dat u uw kleintje(s) anderzijds ook een fijne plek wilt bieden om te leren spelen met leeftijdsgenootjes en andere belangrijke vaardigheden op te doen.

Voor alle ouders die een grote waarde hechten aan spelenderwijs leren en plezier maken voor hun kinderen, bieden onze voorscholen zeeën van mogelijkheden. De voorscholen van Dynamo Peuters in onder andere Buitenveldert staan er namelijk om bekend dat kinderen, náást lekker spelen en ontdekken, optimaal worden voorbereid op hun tijd op de basisschool in Amsterdam. En dat verdient toch ieder kind?

Optimale ontwikkeling van uw kind

Optimale ontwikkeling van uw kind

Op de voorscholen van Dynamo Peuters in Buitenveldert wordt dus expliciet aandacht besteed aan de mogelijkheden voor uw kind om spelenderwijs te leren en te ontdekken. Uw kind wordt op meerdere fronten gestimuleerd en begeleid. Denk bijvoorbeeld aan het cognitieve, sociaal-emotionele en motorische vermogen van uw kind. Ook het leren samenspelen met andere kinderen (in dit geval in Buitenveldert) is een belangrijk aspect.

Om uw kind hierin optimaal te kunnen begeleiden en een veilige plek te kunnen bieden werken we bij Dynamo Peuters alleen met gecertificeerde pedagogisch begeleiders die deskundig zijn opgeleid. Het team van Dynamo Peuters stelt veiligheid en hoge kwaliteitsbegeleiding voorop en zorgt er op die manier voor dat elk kind een fantastische en leerzame tijd beleeft op de voorschool in Buitenveldert. In ons informatieboekje kunt u meer lezen over het pedagogisch beleid op onze voorscholen.

Kinderopvang in Buitenveldert met VVE-programma

Kinderopvang in Buitenveldert met VVE-programma

Aangezien er op de voorschool van Dynamo Peuters nét wat meer aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van uw kind, is het voor ons een vanzelfsprekendheid dat wij ook VVE-programma’s aanbieden. VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie en is in het leven geroepen voor kinderen met bijvoorbeeld een taalachterstand. Deze kinderen worden door een VVE-programma te volgen goed voorbereid op hun basisschooltijd, zodat zij daar vervolgens zonder achterstand een start kunnen maken.

Benieuwd of uw kind in aanmerking komt voor een dergelijk programma? Een VVE-indicatie wordt afgegeven door het consultatiebureau of het Ouder- en Kindcentrum. De criteria voor het afgeven van deze indicatie zijn per gemeente verschillend. Op de website van de Gemeente Amsterdam kunt u hier meer over lezen.

Kinderopvang Buitenveldert: de kosten

Wilt u weten waar u qua kosten en vergoedingen aan moet denken als u uw kinderen aanmeldt voor de Dynamo kinderopvang in Buitenveldert? Voor specifieke bedragen en eventuele subsidies in uw persoonlijke geval kunt u het beste even contact met ons opnemen, dan helpen we u direct verder. Natuurlijk kunnen veel gezinnen hierbij gebruik maken van vergoedingen van de Belastingdienst en de gemeente. Bekijk de pagina kosten en vergoedingen voor meer informatie, hulp bij het berekenen van uw kosten of de aanvraag van de toeslag.

Naar de Dynamo kinderopvang in Buitenveldert

Naar de Dynamo kinderopvang in Buitenveldert

Heeft de Dynamo Peuters voorschool en kinderopvang in Buitenveldert uw interesse gewekt en wilt u graag eens kennismaken? Dat is uiteraard mogelijk! Vult u gerust alvast het interesseformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.