INSCHRIJVEN?
[klik hier]

Inschrijvingsproces

Superleuk dat u interesse heeft in een Dynamo voorschool! Op deze pagina vindt u informatie over het proces van inschrijving tot plaatsing.

Hoe gaat het inschrijvingsproces zijn werk?

Nadat u zich via het inschrijfformulier heeft ingeschreven, krijgt u binnen 5 werkdagen een bevestiging van inschrijving. Een inschrijving is vrijblijvend, u kunt op elk moment aan ons melden dat u de inschrijving wilt intrekken.

Zodra uw kind (bijna) plaatsbaar is, neemt de afdeling Planning & Plaatsing contact met u op. Een kind is plaatsbaar vanaf 2 jaar tot 4 jaar. Indien er plek is op een voorschool van uw voorkeur wordt er een aanbod voor plaatsing gedaan.

Accepteert u het aanbod, dan vragen wij u een ondertekende ouderverklaring op te sturen.  Deze ouderverklaring hebben wij nodig om het tarief te bepalen en de plaatsingsovereenkomst voor u op te stellen.
Weet u niet zeker of u recht heeft op kinderopvangtoeslag of gemeentetoeslag? Gebruik vast onze informatieve beslisboom en vraag het na bij de Belastingdienst.

Als de ondertekende ouderverklaring inclusief eventuele aanvullende bewijsstukken volledig door ons is ontvangen, sturen wij u binnen 7 werkdagen de plaatsingsovereenkomst. Heeft u deze ondertekend teruggestuurd? Dan krijgt u binnen 5 werkdagen een bevestiging van definitieve plaatsing en kan uw kind naar de voorschool komen op de afgesproken ingangsdatum.
Voor informatie die belangrijk is nadat uw kind definitief is geplaatst klikt u hier.

Kom alvast kijken

U kunt altijd een kijkje komen nemen op de voorschool, ook als u uw kind nog niet heeft ingeschreven. Neem contact op met de betreffende voorschool om te vragen wanneer u en uw kind het beste langs kunnen komen voor een rondleiding. Als u een voorkeur voor een voorschool heeft, kunnen wij u een gerichter aanbod doen.