INSCHRIJVEN?
[klik hier]

Inschrijvingsproces

Superleuk dat u interesse heeft in een Dynamo voorschool! Op deze pagina vindt u informatie over het proces van inschrijving tot plaatsing.

Hoe gaat het inschrijvingsproces zijn werk?

Nadat u zich via het inschrijfformulier heeft ingeschreven, krijgt u binnen 5 werkdagen een bevestiging van inschrijving. Een inschrijving is vrijblijvend, u kunt op elk moment aan ons melden dat u de inschrijving wilt intrekken.

Zodra uw kind (bijna) plaatsbaar is, neemt de afdeling Planning & Plaatsing contact met u op. Een kind is plaatsbaar vanaf 2 jaar tot 4 jaar. Indien er plek is op een voorschool van uw voorkeur wordt er een aanbod voor plaatsing gedaan.

Weet u niet zeker of u recht heeft op kinderopvangtoeslag of gemeentetoeslag? Gebruik vast onze informatieve beslisboom en vraag het na bij de Belastingdienst.

Wanneer u het aanbod accepteert, sturen wij u binnen 7 werkdagen de plaatsingsovereenkomst. Heeft u deze ondertekend teruggestuurd? Dan krijgt u binnen 5 werkdagen een bevestiging van definitieve plaatsing en kan uw kind naar de voorschool komen op de afgesproken ingangsdatum.
Voor informatie die belangrijk is nadat uw kind definitief is geplaatst klikt u hier.

Kom alvast kijken

U kunt altijd een kijkje komen nemen op de voorschool, ook als u uw kind nog niet heeft ingeschreven. Neem contact op met de betreffende voorschool om te vragen wanneer u en uw kind het beste langs kunnen komen voor een rondleiding. Als u een voorkeur voor een voorschool heeft, kunnen wij u een gerichter aanbod doen.