INSCHRIJVEN?
[klik hier]

Kinderopvang Amsterdam Centrum

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte kinderopvang in Amsterdam Centrum voor uw kind, zijn er verschillende zaken waarmee u rekening houdt. Allereerst moet de opvang natuurlijk een veilige, prettige omgeving zijn voor uw kind, waar hij of zij zich optimaal kan voorbereiden op de basisschool. Daarnaast is het prettig en efficiënt als de kinderopvang zich in de buurt van uw huis of werkplek bevindt. Dynamo Peuters heeft daarom voorscholen door heel Amsterdam. Ook in Amsterdam Centrum bieden wij u meerdere locaties, zodat er altijd een voorschool bij u in de buurt is.

Kinderopvang Amsterdam Centrum

Waarom naar Dynamo Peuters?

We noemden het net al even: een goede voorbereiding op de basisschool is voor uw kind van onschatbare waarde. Een kind dat zich op een Dynamo Peuters voorschool spelenderwijs kan ontwikkelen heeft daar tijdens zijn of haar basisschooltijd gegarandeerd profijt van. De kinderopvanglocaties van Dynamo Peuters zijn dan ook voorscholen; nét iets meer dan een gewone kinderopvang. Wij bieden kinderen een veilige omgeving waarin spelenderwijs leren en ontwikkelen centraal staat. Ook is er de mogelijkheid om een speciaal VVE-programma te volgen, zodat ook kinderen met een VVE-indicatie straks zonder achterstand aan hun basisschooltijd kunnen beginnen.

Wat is een VVE-programma?

Kinderen met een VVE-indicatie hebben een door het consultatiebureau geconstateerde achterstand, bijvoorbeeld op het gebied van taalontwikkeling. Voor deze kinderen is het VVE-programma in het leven geroepen: een erkend programma waarmee kinderen op een speelse manier hun taalachterstand kunnen inhalen. Dynamo Peuters is een voorschool die deze Voor- en Vroegschoolse Educatie erkend kan aanbieden. Binnen dit programma komen belangrijke ontwikkelgebieden aan bod waardoor uw kind straks beter voorbereid naar de basisschool kan.

Waarom naar Dynamo Peuters?

Spelenderwijs leren op de kinderopvang in Amsterdam Centrum

Een professionele en plezierige opvang voor uw kind én expliciete aandacht voor de ontwikkeling van uw kind op meerdere fronten: dat is het onderscheidende karakter van de kinderopvang in Amsterdam van Dynamo Peuters. Dit maakt onze kinderopvang in Amsterdam Centrum (en op andere locaties door heel Amsterdam) de uitgelezen plek voor uw kind, waar het tegelijkertijd heerlijk kan spelen én zichzelf kan ontwikkelen.

Pedagogisch medewerkers

Het pedagogisch beleid van Dynamo Peuters sluit daar uiteraard naadloos op aan. Wij werken enkel met gecertificeerde en gediplomeerde pedagogisch medewerkers met hart voor het vak. Zij zijn ervoor opgeleid om op een speelse manier dingen te leren aan uw kind en tegelijkertijd diverse ontwikkelgebieden in de gaten te houden. Zo worden er liedjes gezongen, knutselwerkjes gemaakt, spelletjes gedaan en wordt er gefocust op het helpen van andere kindjes in de groep. Plezier maken en samen spelen staan daarbij altijd voorop.

Spelenderwijs leren op de kinderopvang in Amsterdam Centrum

Benieuwd naar de tarieven van de kinderopvang in Amsterdam Centrum?

Bij Dynamo Peuters werken we met een vast uurtarief per locatie. Bij dit uurtarief inbegrepen zitten onder meer broodmaaltijden, vers fruit, drinken, gezonde tussendoortjes en luiers. Bekijk de pagina kosten en vergoedingen voor meer informatie, hulp bij het berekenen van uw kosten of de aanvraag van de toeslag.  Heeft u al een locatie op het oog? Laat het ons dan gerust weten, dan voorzien wij u graag van specifieke informatie.

Subsidies kinderopvang Amsterdam Centrum

Sinds de afschaffing van gratis voorscholen en kinderopvang in 2018 is het extra van belang om u goed te verdiepen in de mogelijkheden voor subsidies voor de opvang van uw kind. Zowel de gemeente als de Belastingdienst bieden mogelijkheden voor het subsidiëren van deze kosten. Het is afhankelijk van meerdere factoren of u recht heeft op deze subsidies. Wilt u hier meer over weten? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Benieuwd naar de tarieven van de kinderopvang in Amsterdam Centrum?

Meer weten?

We kijken ernaar uit om u en uw kind te mogen verwelkomen op één van onze locaties in Amsterdam Centrum. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over onze kinderopvanglocaties in Amsterdam. Ook kunt u alvast het peuteropvang-informatieboekje doorlezen. We helpen u graag verder!