interesse?
INSCHRIJVEN?
[klik hier]

Kinderopvang Amsterdam Rivierenbuurt

Wenst u een kinderopvang in Amsterdam voor uw kind waar hij of zij heerlijk kan spelen én tegelijkertijd gestimuleerd wordt om zichzelf te ontwikkelen? Dan is de voorschool van Dynamo Peuters wat u zoekt. Bij Dynamo Peuters kunnen kinderen zorgeloos spelen en kennismaken met andere leeftijdsgenootjes, terwijl zij zich tegelijkertijd ontwikkelen op verschillende belangrijke gebieden. Onder meer de sociaal-emotionele ontwikkeling, het cognitieve vermogen en de motoriek krijgen bij Dynamo Peuters extra aandacht.

<p>Dit en meer maakt de voorschool van Dynamo Peuters tot een zeer goede optie voor kinderopvang in Amsterdam Rivierenbuurt. Bekijk alvast onze locaties en ontdek de dichtstbijzijnde voorschool bij u in de buurt.

Kinderopvang Amsterdam Rivierenbuurt

Kinderopvang in de vorm van een voorschool: dit zijn de voordelen

Op de voorschool in Amsterdam staat spelenderwijs leren voorop. Naast de vanzelfsprekende waarden als veiligheid en een prettige omgeving is de ontwikkeling van uw kind een zeer belangrijk aspect van het pedagogisch beleid op de voorschool. Dat maakt de voorschool tot een vorm van kinderopvang in Amsterdam Rivierenbuurt die uw kind méér te bieden heeft dan lekker spelen alleen.

Het eerste grote voordeel van de voorschool ten opzichte van een gewone kinderopvang is dan ook de extra aandacht voor bepaalde ontwikkelgebieden. Hierdoor slaat u door te kiezen voor de voorschool eigenlijk twee vliegen in één klap: enerzijds wordt uw kind professioneel en plezierig opgevangen op de kinderopvang, anderzijds wordt uw kind op meerdere fronten expliciet gestimuleerd. Dat zorgt al op jonge leeftijd voor meer zelfredzaamheid en zelfvertrouwen, wat uw kind tijdens zijn of haar basisschooltijd alleen maar ten goede komt.

Kinderopvang in de vorm van een voorschool: dit zijn de voordelen

VVE-programma volgen in Amsterdam Rivierenbuurt

Een ander groot voordeel van de voorschool is de mogelijkheid tot het volgen van een VVE-programma. Dit is een speciaal programma bedoeld voor kinderen met een VVE-indicatie. Kinderen met bijvoorbeeld een taalachterstand krijgen door middel van dit programma extra scholing en ondersteuning op een bepaald ontwikkelgebied. Zo worden deze kinderen optimaal klaargestoomd en kunnen zij zonder achterstand aan de basisschool beginnen. Wilt u meer weten over de VVE-indicatie, dan kunt u hier op de website van de gemeente Amsterdam meer over lezen.

Dat betekent overigens niet dat kinderen zonder VVE-indicatie niet naar de voorschool kunnen komen. Op de voorscholen van Dynamo Peuters zijn alle kinderen welkom. Heeft u een specifieke voorkeur voor een bepaalde basisschool in Amsterdam, dan is het zeer raadzaam om uw kind naar de daaraan gekoppelde voorschool te laten gaan. Op die manier krijgt uw kind namelijk voorrang op de basisschool van uw keus en hoeft u zich dus geen zorgen te maken over een eventuele loting.

VVE-programma volgen in Amsterdam Rivierenbuurt

Wat zijn de kosten van kinderopvang in Amsterdam Rivierenbuurt?

Sinds 2018 zijn gratis voorscholen definitief verdwenen. Er wordt sindsdien aan ouders een inkomensafhankelijke eigen bijdrage gevraagd. Voor u is het alvast handig om te weten dat we bij Dynamo Peuters werken met een vast tarief dat, afhankelijk van de locatie, ligt tussen de € 7,70 en € 8,30 per uur. Bij dit uurtarief inbegrepen zitten luiers, drinken, broodmaaltijden, vers fruit en gezonde tussendoortjes. U kunt hier alvast aanvragen welk tarief geldt voor de locatie van uw keuze.

Gelukkig betalen de Belastingdienst en de gemeente in sommige gevallen met u mee. Of u in aanmerking komt voor deze toeslagen is afhankelijk van meerdere factoren. Op onze pagina over kosten en vergoedingen vindt u meer informatie.

Wat zijn de kosten van kinderopvang in Amsterdam Rivierenbuurt?

Interesse in de voorschool in Amsterdam Rivierenbuurt?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Dynamo Peuters of wilt u direct uw interesse kenbaar maken? Vult u dan gerust het interesseformulier in, zodat wij u zo spoedig mogelijk verder kunnen helpen. Daarnaast is het mogelijk om alvast te lezen in het informatieboekje over voorscholen. Hierin vindt u onder andere meer informatie over ons pedagogisch beleid. Hopelijk tot ziens op één van onze locaties!