interesse?
INSCHRIJVEN?
[klik hier]

Leuk en leerzaam: spelinloop bij Dynamo Peuters

Speciaal voor kinderen van 0 tot 2,5 jaar en hun ouders organiseert Dynamo Amsterdam de spelinloop. Deze leuke en leerzame activiteit wordt door heel Amsterdam georganiseerd en is speciaal bedoeld voor ouders met kinderen jonger dan 2,5 jaar die graag lekker samen willen komen spelen. Omdat kinderen van 0 tot 2,5 jaar nog niet terecht kunnen op de voorschool in Amsterdam, is de spelinloop een uitstekend alternatief.

Spelinloop voor kinderen Amsterdam

Spelen, ontwikkelen en ervaringen uitwisselen

Samen spelen met uw kind is niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam voor de kleine: het komt de ontwikkeling van uw baby/dreumes enorm ten goede. Daarnaast biedt het ook u als ouder een mooie ervaring. U ontmoet namelijk andere ouders van kinderen in dezelfde leeftijd én u kunt in gesprek gaan met pedagogisch medewerkers van Dynamo, waarmee u al uw ervaringen, vraagstukken en tips kunt uitwisselen.

De spelinloop van Dynamo Peuters is gratis. Aanmelden is niet nodig, maar we raden u wel aan om op tijd te komen om te voorkomen dat dat de groep vol zit. Hier vindt u de actuele data, tijden en locaties voor de spelinloop.

Spelen, ontwikkelen en ervaringen uitwisselen

Waarom wordt de spelinloop georganiseerd?

De spelinloop wordt georganiseerd om kinderen die nog te jong zijn voor de voorschool ook de kans te bieden om lekker te spelen met papa en/of mama in een andere omgeving dan thuis. Het zien van en ‘contact maken’ met andere kindjes is namelijk al op heel jonge leeftijd van waarde voor de ontwikkeling van uw kind.

Daarnaast is het voor ouders heel prettig om andere ouders uit de buurt te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Terwijl uw kindje plezier maakt met het leerzame speelgoed van Dynamo Peuters en spelenderwijs zichzelf ontwikkelt, heeft u de gelegenheid om in gesprek te gaan met andere ouders en de aanwezige pedagogisch medewerkers.

Waarom wordt de spelinloop georganiseerd?

Voor wie wordt de spelinloop georganiseerd?

Voor iedere ouder en zijn/haar kind die waarde hecht aan een goede, speelse ontwikkeling van zijn/haar kind. Wellicht denkt u erover om uw kind vanaf 2,5 jaar naar de kinderopvang of voorschool in Amsterdam te brengen en wilt u nu alvast ervaren wat de voorschool van Dynamo Peuters eventueel voor uw kind kan betekenen. Of vindt u het interessant en leerzaam om in contact te komen met andere ouders uit de buurt. Wat uw reden ook is: ieder kindje tussen 0 en 2,5 én zijn of haar ouder(s) zijn welkom!

Voor wie wordt de spelinloop georganiseerd?

Door wie wordt de spelinloop georganiseerd?

De spelinloop wordt georganiseerd door Dynamo Amsterdam. Onderdeel hiervan is Dynamo Peuters, een kinderopvang die veel voorschoollocaties aanbiedt voor peuters door heel Amsterdam. Tijdens de spelinloop is er een pedagogisch medewerker van Dynamo aanwezig die u wegwijs zal maken binnen de spelinloop. Bij deze medewerker kunt u ook terecht met allerlei vragen.

Door wie wordt de spelinloop georganiseerd?

Meer informatie over Dynamo Amsterdam en Dynamo Peuters

Dynamo Peuters, onderdeel van Dynamo Amsterdam, is dé voorschool-aanbieder in Amsterdam. Met diverse locaties verspreid door heel de stad bieden wij iedere Amsterdamse ouder een kinderopvang dichtbij hem of haar in de buurt. Op de voorscholen van Dynamo Peuters staat spelenderwijs leren en ontwikkelen centraal. Er wordt expliciet aandacht besteed aan de motorische ontwikkeling, het cognitieve vermogen en de sociaal-emotionele vaardigheden van uw kind. De voorschool biedt daarom nét wat meer dan een gewone kinderopvang.

Contact opnemen

Heeft u vragen over de spelinloop of wilt u meer weten over Dynamo Peuters in het algemeen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.