INSCHRIJVEN?
[klik hier]

Spetterpret met de spelinloop!

Woensdag 13 juli en donderdag 14 juli met een aantal groepen van de spelinloop gespetterd in het Pierenbadje in het Oosterpark. Leuke afsluiting van het jaar, lekker spelen en samen zijn!

Buurtsportcoach Thea Emke vanuit de Gemeente Amsterdam, is gespecialiseerd in waterplezier bij jonge kinderen te stimuleren. Zij speelde en deed oefeningen met de kinderen en de ouders bij het Pierenbadje. Dit komt uit Ouder-kind-spetterprogramma.

Watervrij op een leuke manier
Met voorlichting en aan de hand van filmpjes en bordjes bij zwembaden en openbare pierenbaden helpt Thea ouders bij het watervrij maken van hun kinderen. Hoe doe je dat goed en vooral op een leuke manier.

Toegankelijk voor iedereen
De Ouder-Kind-Spetterpretbordjes staan al bij verschillende binnen- en buitenzwembaden. Later dit jaar zullen ook de pierenbaden volgen. Ouders die met hun kind op een wachtlijst voor zwemles komen, worden al naar de kaarten verwezen. De grote meerwaarde van het project vindt Thea de toegankelijkheid voor iedereen.

Ook kwam The Flying Squad voorlichting geven. De Flying Squad geeft in heel Amsterdam gratis presentaties over de regelingen van de gemeente voor Amsterdammers met weinig geld.