interesse?
INSCHRIJVEN?
[klik hier]

Nieuw in 2018

De landelijke wet kinderopvang is veranderd. Sinds 1 januari 2018 zijn de voorscholen en kinderopvang gelijkgesteld. Daarom is er in Amsterdam een nieuwe peutervoorziening gekomen. Dynamo heeft haar voorscholen hierop aangepast.

Wat betekent dit concreet

Dynamo biedt kwaliteit en dat blijft zo! Peuters van 2 tot 4 jaar spelen en leren in de eigen buurt bij een voorschool van Dynamo. Met ons voorschoolprogramma ontwikkelen alle kinderen zich spelenderwijs en gaan goed voorbereid naar de basisschool. Ook in 2018 en daarna. We blijven samenwerken met de basisschool zodat uw kind een goede start op de basisschool kan maken. Ouders zijn en worden betrokken bij de ontwikkeling van hun kind. Dynamo is een maatschappelijke organisatie, met oog voor de wensen van u en uw kind. De belangrijkste verandering is de wijze van financiering.

Wat biedt Dynamo vanaf januari 2018?

  • Amsterdamse kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen spelen en leren in de eigen buurt bij een voorschool van Dynamo.
  • De voorschool is vijf dagen per week open voor 5 uur per dag.
  • Afhankelijk van uw inkomen, heeft u recht op Kinderopvangtoeslag of een vergoeding van de gemeente.
  • Dynamo heeft verschillende locaties in Amsterdam en werkt nauw samen met de bijgelegen basisscholen.

Wat gaat u betalen?

  • Ouders betalen per uur. Afhankelijk van uw inkomen, krijgt u een (inkomensafhankelijke) vergoeding van de overheid.
  • Hebt u recht op Kinderopvangtoeslag, dan kunt u die aanvragen bij de Belastingdienst. Wilt u weten hoeveel toeslag u krijgt? Maak dan een proefberekening met deze rekenhulp klik hier
  • Hebt u geen recht op Kinderopvangtoeslag, dan krijgt u een vergoeding van de gemeente, maximaal voor 15 uur per week. De hoogte van deze vergoeding is te vergelijken met de hoogte van de Kinderopvangtoeslag. Klik hier voor een proefberekening. Dynamo vraagt deze gemeentevergoeding voor u aan. Neem contact met ons op.

Bekijk hier wat ouders vinden van de voorschool van Dynamo?

Voor vragen of meer informatie
Voor inschrijving, planning en plaatsing kunt u het inschrijfformulier invullen, bellen: 020 46 09 300 of mailen: peuters@dynamo-amsterdam.nl. Dynamo medewerkers geven u alle informatie.

Zie hieronder het filmpje over de kosten: peutervlog #3 gemeente Amsterdam