INSCHRIJVEN?
[klik hier]

Kinderdagverblijf De Krekels is open!

Het heeft allemaal iets langer geduurd, maar nu kan dan ook het Kinderdagverblijf open en wát is het een prachtige locatie geworden. Met trots kunnen wij u meedelen dat het team van Kinderdagverblijf De Krekels is gestart!

Volgende week komen de eerste kinderen wennen bij groep Japie Krekel en daar kijken we enorm naar uit. We hebben nog een paar plaatsen beschikbaar, dus schrijf je nu hier in! Bij Kinderdagverblijf De Krekels zijn maandag de laatste stoeltjes in elkaar gezet, de boekjes in de kast geplaatst en de tafeltjes afgestoft. De mooie avontuurlijke speeltuin wordt al gebruikt door de kinderen van de Voorschool.

Dag van de Voorschool

Voorschool De Krekels zit al sinds februari in de nieuwe locatie en daar wordt nu Pasen gevierd. Op 12 april is het Dag van de Voorschool bij De Krekels. Komen jullie dan ook kijken en ontdekken wat een Voorschool is? Op deze dag bent u welkom tussen 10.00 en 12.00 uur.

Rondleiding in Kindcentrum De Krekels

Binnenkort kunt u meer informatie vinden op onze website over de feestelijke opening van Kindcentrum De Krekels op 23 juni! Kunt u niet langer wachten en wilt u nu al een rondleiding bij het Kinderdagverblijf of de Voorschool, neemt u dan contact op met via 020 462 0333

Omdat we zo snel mogelijk groep Pinokkio willen starten, zijn we nog op zoek naar een collega’s. Kom je werken bij dit gezellige team op deze mooie locatie?