INSCHRIJVEN?
[klik hier]

Dag van de Voorschool

Woensdag 17 april was de Dag van de Voorschool. Op deze dag waren ouders uit de buurt tussen 10.00 en 12.00 uur welkom om een kijkje te nemen en te ontdekken wat een voorschool is. Ze kregen een rondleiding en informatie van de pedagogisch medewerkers. Ook dit jaar was weer een groot succes met veel enthousiaste kinderen en geïnteresseerde ouders!

Op voorschool Villa Fleur & Villa Rosa kwam stadsdeelbestuurder Flora Breemer van Amsterdam Zuid op bezoek. Zij heeft op interactieve wijze de kinderen voorgelezen. Het was een geslaagde dag voor klein en groot!

Heeft u een kind tussen de 1 en 3 jaar oud? En wilt u weten of de voorschool iets voor uw kind is? Alle Amsterdammers van 2 tot 4 jaar kunnen naar de voorschool. Ze gaan daar tekenen, zingen, bewegen, luisteren en taalspelletjes doen. Leuk én leerzaam. De voorschool werkt vaak samen met een basisschool. Het programma van de voorschool sluit aan bij het programma en de werkwijze in groep 1 en 2 van de basisschool.

Dynamo heeft veel voorscholen in Amsterdam. Dus vast ook wel een voorschool bij u in de buurt. Kom gerust eens een kijkje nemen!

Bekijk hier wat de kinderen doen en leren op een Dynamo-voorschool: