interesse?
INSCHRIJVEN?
[klik hier]

Breng een bezoek aan de online Dag van de Voorschool!

Heeft u een Amsterdammertje tussen de 1 en 3 jaar in huis? En wilt u weten welke voorscholen er in onze stad zijn? Op woensdag 14 april tussen 10.00 uur en 12.00 uur kunt u op de website www.dagvandevoorschool.nl online een kijkje nemen bij voorscholen in uw buurt. Ook de voorscholen van Dynamo doen mee!

Live videochat met de voorscholen

Op de website ontdekt u wat een voorschool is. U kunt van verschillende voorscholen in uw buurt een filmpje bekijken. Ook kunt u live videochatten, via Zoom, met een medewerker van een van de voorscholen.

Leuk en leerzaam

Alle Amsterdammertjes kunnen naar de voorschool. Ze gaan daar tekenen, zingen, bewegen, luisteren en taalspelletjes doen. Leuk én leerzaam. De voorschool werkt vaak samen met een basisschool. Het programma van de voorschool sluit aan bij het programma en de werkwijze in groep 1 en 2 van de basisschool.

Herinnering in uw agenda

Op de website van de Dag van de voorschool kunt u een herinnering in uw agenda laten zetten per sms of email voor de online dag op 14 april.

Kijk op www.dagvandevoorschool.nl voor meer informatie.
Meer over de voorscholen en opvang van Dynamo: www.dynamopeuters.nl. Ook kunnen wij helpen met het invullen van formulieren voor voorschool, opvang en ouderbijdrage.