interesse?
INSCHRIJVEN?
[klik hier]

Nanny Amsterdam

U bent u op zoek naar een bevlogen nanny in Amsterdam die uw kind uitstekend kan opvangen. Iemand die uw kind verzorgt en heerlijk laat spelen wanneer u daar zelf niet toe in staat bent door werk of andere verplichtingen. Heeft u echter weleens gedacht aan kinderopvang in de vorm van een voorschool? Een voorschool is méér dan een kinderopvang alleen; het biedt uw kind een plek waar het spelenderwijs zichzelf kan ontwikkelen en optimaal voorbereid wordt op de basisschool. Uiteraard is de pedagogische zorg uitmuntend en bieden we uw kind een veilige en prettige plek in de omgeving van uw huis of werk. Eigenlijk nog veel handiger dan een nanny in Amsterdam!

Ontwikkeling stimuleren

Ontwikkeling stimuleren

Natuurlijk wilt u dat uw kind veilig, gelukkig en gezond opgroeit in een omgeving die stimulerend, leerzaam en prettig is voor uw kind. Wanneer u kiest voor een nanny dan betekent dat vaak dat uw kind thuis blijft. Uw kind kan zich echter op peuterleeftijd al ontwikkelen op diverse gebieden door met andere leeftijdsgenootjes te spelen. Dit is iets wat een nanny u niet kan bieden, maar een voorschool wel. Daarom laten we u graag kennismaken met de voorscholen van Dynamo Peuters.

De voordelen van een voorschool in Amsterdam

De voordelen van een voorschool in Amsterdam

Op de voorschool – de naam zegt het al – wordt uw kind optimaal voorbereid op zijn of haar basisschooltijd. De pedagogisch medewerkers die bij Dynamo Peuters werkzaam zijn stimuleren uw kind om zichzelf spelenderwijs te ontwikkelen. Er wordt gezellig samengespeeld met leeftijdsgenootjes – denk aan kleuren, knutselen, muziek maken, puzzelen, tellen en bewegen – en er is daarnaast voldoende ruimte voor de individuele behoeften van uw kind. Kortom: alle voordelen van een nanny, maar dan op een voorschool die uw kind nét dat beetje extra te bieden heeft.

Een aantal voordelen van de voorschool op een rij:

  • Er werken alleen gecertificeerde pedagogisch medewerkers;
  • Naast aandacht voor spelen wordt ook gefocust op de ontwikkeling van uw kind;
  • Uw kind leert omgaan met leeftijdsgenootjes;
  • Er wordt een veilige en betrouwbare omgeving gecreëerd waarin uw kind zich optimaal kan ontwikkelen;
  • Het is mogelijk om uw kind via een speciaal VVE programma optimaal voor te bereiden op de basisschool;
  • Er is aandacht voor al uw vragen omtrent de opvoeding van uw kind.

Bovendien zijn de voorscholen van Dynamo Peuters gevestigd door heel Amsterdam. Dat betekent dat er altijd een locatie bij u in de buurt te vinden is.

Ontwikkeling op diverse gebieden

Ontwikkeling op diverse gebieden

We noemden het net al even: op de voorschool richten we ons expliciet op bepaalde ontwikkelgebieden bij uw kind. Omdat spelenderwijs leren centraal staat bij de voorscholen van Dynamo, betekent dat dat de motoriek, cognitieve ontwikkeling en sociale ontwikkeling extra aandacht krijgen. Daarom is er veel aandacht en tijd voor taalspelletjes, voorlezen, tekenen, luisteren, zingen, bewegen en fantaseren.

Meer informatie over de voorschool en het pedagogisch beleid vindt u in het informatieboekje.

Nanny of voorschool: de kosten

Nanny of voorschool: de kosten

Wanneer u erover denkt om een nanny in te huren voor uw kind, vergeet dan niet dat dit vaak gepaard gaat met een hoge(re) uurprijs die u moet betalen. Bij Dynamo Peuters werken we met vaste uurtarieven die, afhankelijk van de door u gekozen locatie, variëren van € 7,70 tot € 8,30; broodmaaltijden, vers fruit, gezonde tussendoortjes, drinken en luiers inbegrepen. Bovendien kan het zijn dat u recht heeft op subsidie vanuit de Belastingdienst of de gemeente als u uw kind naar de voorschool laat gaan. Als u alvast wilt berekenen hoeveel kosten u kwijt bent als u kiest voor de voorschool, dan kunt u de proefberekening van de gemeente invullen. Voor specifieke vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd geraakt in Dynamo Peuters en wilt u graag eens kennismaken op één van onze locaties in Amsterdam? Dan kunt u gerust het interesseformulier invullen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. We staan u graag te woord!