INSCHRIJVEN?
[klik hier]

Kinderopvang Westerpark

Wie op zoek is naar een prettige en veilige plek voor de opvang van zijn of haar kind is bij Dynamo Peuters van harte welkom. Omdat onze locaties verspreid zijn door heel Amsterdam is er altijd een uitstekend bereikbare, betrouwbare en professionele kinderopvang in Amsterdam altijd bij u in de buurt. Ook in Westerpark vindt u ons!

Dynamo Peuters creëert een optimale omgeving voor peuters die lekker willen spelen en die zich tegelijkertijd goed kunnen voorbereiden op hun aankomende basisschooltijd. Spreekt dit u aan en zoekt u een kinderopvang in Westerpark en omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Naar de voorschool of kinderopvang in Westerpark

Naar de voorschool of kinderopvang in Westerpark

Wellicht heeft u de term ‘voorschool’ al weleens vaker voorbij horen komen in uw zoektocht naar een geschikte kinderopvang in Westerpark. Ook de opvang van Dynamo Peuters is een voorschool. Dit houdt in dat uw kind nét wat meer geboden wordt dan op een gewone kinderopvang in Westerpark. De reden dat onze opvanglocaties voorscholen zijn, is omdat wij vinden dat een goede voorbereiding op de basisschool van onschatbare waarde is voor uw kind, én dat elk kind daar recht op heeft. Op onze voorscholen in Amsterdam kunnen wij dat bieden.

Naast dat de voorschool een veilige, prettige, stimulerende plek is voor peuters, wordt er ook expliciet aandacht besteed aan het cognitieve vermogen, sociaal-emotionele vaardigheden en de fijne en grove motoriek. Dat doen we door kinderen spelenderwijs te laten ontdekken. Ook leren peuters op de voorschool goed samenspelen en omgaan met andere kindjes; iets wat hen hun gehele basisschooltijd ten goede zal komen.

Het pedagogisch beleid van Dynamo Peuters in Westerpark

Het pedagogisch beleid van Dynamo Peuters in Westerpark

Wat kenmerkend is voor Dynamo Peuters, is dat we graag transparant zijn over alles wat we doen. Zo ook over ons pedagogisch beleid. De waarden die bij ons centraal staan zijn respect, zelfvertrouwen en het benutten van de eigen kwaliteiten. Wij zien het als onze taak om peuters te helpen zichzelf te ontwikkelen tot kinderen die vol zelfvertrouwen hun eigen kwaliteiten onderkennen en weten te benutten. Dat vergt een persoonlijke aanpak waarbij aandacht is voor de eigenschappen van ieder kind.

Uiteraard houden wij ons daarbij strikt aan de regels van de overheid voor pedagogisch medewerkers. Dat betekent dat er minimaal twee beroepskrachten staan op groepen van 9 tot maximaal 16 kinderen en minimaal één beroepskracht op een groep van 8 kinderen.

VVE-programma volgen in Westerpark

VVE-programma volgen in Westerpark

Wellicht bent u op zoek naar een plek waar uw peuter een speciaal VVE-programma kan volgen? Ook dan bent u bij Dynamo Peuters aan het juiste adres. Op onze voorscholen in Westerpark (en door heel Amsterdam) bieden wij specifieke VVE-programma’s aan voor peuters die daar volgens het consultatiebureau of het Ouder- en Kindcentrum behoefte aan hebben. VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie en is bedoeld voor kinderen met bijvoorbeeld een taalachterstand. Door het volgen van een dergelijk programma kunnen kinderen hun achterstand inhalen, zodat zij net als ieder ander kind vol vertrouwen aan hun basisschooltijd kunnen beginnen.

Wat kost kinderopvang in Westerpark?

Wat kost kinderopvang in Westerpark?

Wilt u weten wat de kosten zijn van kinderopvang door Dynamo Peuters in Westerpark? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met ons, zodat we u meer kunnen vertellen over de desbetreffende locatie. Bekijk de pagina kosten en vergoedingen voor meer informatie, hulp bij het berekenen van uw kosten of de aanvraag van de toeslag.

Het is bovendien mogelijk om subsidie te krijgen van de Belastingdienst of de gemeente. Voor meer informatie over de financiële mogelijkheden verwijzen we u graag naar onze pagina’s over subsidies en kosten.

Interesse in Dynamo Peuters? U bent van harte welkom!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor kinderopvang in Westerpark? Dan nodigen we u van harte uit voor een nadere kennismaking. Vult u alvast het interesseformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.