INSCHRIJVEN?
[klik hier]

Kinderopvang Amsterdam Zuid

Vindt u het belangrijk dat uw kind lekker kan spelen in een veilige, prettige omgeving en tegelijkertijd een ontwikkeling doormaakt op een aantal belangrijke gebieden? Dan is de kinderopvang in Amsterdam Zuid van Dynamo Peuters waar u moet zijn. Of beter gezegd: de voorschool van Dynamo Peuters. Want wij bieden méér dan reguliere kinderopvang alleen. Bij ons wordt uw kind spelenderwijs gestimuleerd om zichzelf op verschillende gebieden verder te ontwikkelen. Daarin zetten wij in vergelijking met andere kinderopvanglocaties in Amsterdam Zuid een stapje extra.

Kennismaken? Vul het interesseformulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kinderopvang Amsterdam Zuid: waar spelenderwijs leren centraal staat

Een plek bij u in de buurt waar uw kind niet alleen opgevangen wordt, maar ook spelenderwijs gestimuleerd wordt om zichzelf te ontwikkelen; hoe fijn is dat? Dynamo Peuters maakt het mogelijk. Wij hebben namelijk meerdere locaties verspreid door heel Amsterdam en zijn zodoende in staat om kinderen door de gehele stad van een goede voorschool te voorzien.

De voorschool is de ideale plek voor uw kind om plezier te maken, kennis te maken met leeftijdsgenootjes én zichzelf te ontwikkelen op gebied van motoriek, het cognitief en het sociaal-emotionele vermogen. Op de Dynamo voorscholen gaan spelen en leren dan ook hand in hand; we leggen uw kind absoluut geen verplichtingen op, maar stimuleren juist het nieuwsgierige gedrag van uw kind zodat hij of zij het beste uit zichzelf kan halen. Een goed begin is immers het halve werk.

Kinderopvang Amsterdam Zuid: waar spelenderwijs leren centraal staat

Naar favoriete basisschool dankzij kinderopvang Amsterdam Zuid

Een voor veel ouders herkenbaar probleem in Amsterdam is dat kinderen niet op de basisschool van de eerste keus van de ouders geplaatst kunnen worden. Bij teveel aanmeldingen wordt er namelijk geloot en bestaat de kans dat u uw kind op een andere basisschool moet inschrijven.

Gelukkig kunt u de touwtjes ook zelf in handen nemen door te kiezen voor een voorschooltraject bij Dynamo Peuters. Kinderen die op één van onze voorscholen, bijvoorbeeld in Amsterdam Zuid, hebben gezeten, worden namelijk rechtstreeks geplaatst op de gelieerde basisschool. U hoeft dan niet mee te doen aan de loting en bent verzekerd van een plekje op de basisschool van uw eerste keus. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Waarom naar Dynamo Peuters in Amsterdam Zuid?

Als ouder vliegen de mogelijkheden en keuzes wat betreft de opvang van uw kind u om de oren. Wij vinden het belangrijk dat u kiest voor een oplossing die goed bij u past. Daarom leggen we graag uit waar Dynamo Peuters voor staat en wat onze voorschool uw kind(eren) precies kan bieden:

  • Voorschool: méér dan kinderopvang alleen;
  • Focus op de ontwikkeling van uw kind;
  • Veilige, prettige plek om te spelen én te leren;
  • Goede voorbereiding op de basisschool;
  • Verschillende locaties verspreid over heel Amsterdam;
  • Mogelijkheid voor het volgen van een specifiek VVE-programma.

Dat laatste punt lichten we graag even extra aan u toe. Kinderen met een VVE-indicatie kunnen namelijk prima terecht op één van onze voorscholen. Deze kinderen hebben behoefte aan extra ondersteuning of focus op een bepaald gebied, bijvoorbeeld bij een taalachterstand, en krijgen zodoende een VVE-programma aangereikt zodat zij optimaal voorbereid worden op hun basisschooltijd.

Waarom naar Dynamo Peuters in Amsterdam Zuid?

U bent van harte welkom op onze kinderopvang in Amsterdam Zuid!

Hebben de mogelijkheden van de voorscholen van Dynamo Peuters uw interesse gewekt en wilt u graag eens een kijkje komen nemen op één van onze locaties? U bent van harte welkom! Graag vertellen wij u meer over onze voorscholen en bieden we u de kans om al uw vragen aan ons te stellen. Vul het interesseformulier in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen. In de tussentijd kunt u gerust alvast ons informatieboekje bekijken.