INSCHRIJVEN?
[klik hier]

Kinderopvang Amsterdam West

Bent u op zoek naar een kinderopvang in Amsterdam West voor uw kind? Welkom bij Dynamo Peuters! Met vestigingen door heel Amsterdam zijn wij een uitstekend bereikbare, betrouwbare en professionele kinderopvang waar uw kind van harte welkom is. Wij bieden uw kind een veilige en prettige omgeving zodat hij of zij zich goed kan voorbereiden op de aankomende basisschooltijd. Omdat wij door heel Amsterdam gevestigd zijn, is er ook altijd een locatie bij uw huis of werkplek in de buurt. Ontdek onze locaties in Amsterdam West!

Kinderopvang of voorschool in Amsterdam West

Kiest u voor Dynamo Peuters, dan kiest u voor nét wat meer dan een gewone kinderopvang. Wij zijn van mening dat een goede voorbereiding op de basisschool van onschatbare waarde is voor uw kind en dat elk kind daar recht op heeft. Wij bieden daarom voorscholen aan: een veilige en prettige opvang voor uw kind met expliciete aandacht voor de ontwikkeling op meerdere gebieden, zoals het cognitieve vermogen en vaardigheden op sociaal-emotioneel en motorisch vlak.

Kinderopvang of voorschool in Amsterdam West

Pedagogisch medewerkers op de kinderopvang Amsterdam West

Onze pedagogisch medewerkers zijn professioneel opgeleid en beschikken over alle wettelijk vastgestelde certificaten en diploma’s. Zij weten uw kind op de juiste manier te stimuleren om spelenderwijs te ontdekken, te leren en om te gaan met andere kindjes. De expliciete aandacht voor ontwikkelgebieden die de voorschool van Dynamo Peuters in Amsterdam West heeft, zorgt ervoor dat uw kind straks optimaal voorbereid naar de basisschool kan.

Pedagogisch medewerkers op de kinderopvang Amsterdam West

Kinderopvang met VVE-programma

Een voorschool heeft u en uw kind dus meer te bieden dan een kinderopvang alleen. Dat betekent dat wij kinderen ook de mogelijkheid bieden om een VVE-programma te volgen. Voor- en Vroegschoolse Educatie is bedoeld voor kinderen met een VVE-indicatie, die bijvoorbeeld te maken hebben met een taalachterstand. Deze indicatie wordt afgegeven door het consultatiebureau of het Ouder en Kindcentrum. Wilt u hier meer over weten of wilt u weten op welke manier wij uw kind met VVE-indicatie begeleiden? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen u graag meer over onze pedagogische aanpak.

Pedagogisch beleid

Om ervoor te zorgen dat u uw kind met een gerust hart naar één van onze voorscholen in Amsterdam West kunt brengen, zijn wij graag open en transparant over het pedagogisch beleid dat wij nastreven. Wij houden ons strikt aan de eisen die de overheid heeft opgesteld ten aanzien van pedagogisch medewerkers: zo is er minimaal één beroepskracht per 8 kinderen op een VVE-groep en worden er twee beroepskrachten ingezet bij groepen van 9 tot maximaal 16 kinderen.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan respect, zelfvertrouwen en het benutten van de eigen kwaliteiten. Het is ons streven om kinderen zichzelf te laten ontwikkelen tot respectvolle, zelfstandige mensen, die vol zelfvertrouwen hun eigen kwaliteiten onderkennen en benutten. De begeleiding die onze pedagogisch medewerkers uw kind bieden staat volledig in het teken van die doelstelling, met daarbij aandacht voor de persoonlijke behoeftes van ieder kind.

Kinderopvang met VVE programma

Kosten van Dynamo Peuters kinderopvang in Amsterdam West

In uw zoektocht naar een geschikte kinderopvang in Amsterdam West voor uw kind is het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt over de mogelijkheden en voordelen, maar ook over de kosten. Sinds 2018 zijn gratis voorscholen definitief verdwenen en dat betekent dat wij een inkomensafhankelijke bijdrage van u moeten vragen. Gelukkig bieden de Belastingdienst en de gemeente diverse mogelijkheden voor vergoedingen aan. Op onze Kosten pagina leest u meer over de kosten en vergoedingen.

Kosten van Dynamo Peuters kinderopvang in Amsterdam West

Maak kennis met Dynamo Peuters

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze voorscholen en wilt u graag eens kennismaken op een locatie in Amsterdam West? We nodigen u van harte uit om het interesseformulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig contact met u op.