interesse?
INSCHRIJVEN?
[klik hier]

Kinderopvang Amsterdam Watergraafsmeer

Voor peuters is het van essentieel belang dat zij zorgeloos kunnen spelen én dat zij op tijd kennismaken met leeftijdsgenootjes. De kinderopvang in Amsterdam Watergraafsmeer van Dynamo Peuters biedt hiervoor de juiste plek: op onze voorscholen worden kinderen gestimuleerd om zichzelf te ontwikkelen op meerdere belangrijke gebieden, terwijl zij ondertussen lekker kunnen spelen en ontdekken. Voor alle ouders in Amsterdam Watergraafsmeer die nét iets meer willen dan de standaard kinderopvang biedt Dynamo Peuters de juiste optie.

Lees meer over onze kinderopvang in Amsterdam Watergraafsmeer of laat alvast vrijblijvend uw interesse blijken middels het interesseformulier.

Kinderopvang Amsterdam Watergraafsmeer

Wie is Dynamo Peuters Amsterdam?

Allereerst vertellen wij u graag iets meer over onze organisatie. Dynamo Peuters is dé organisatie voor voorscholen in Amsterdam. Om ouders en hun kinderen in heel Amsterdam van dienst te kunnen zijn, zijn onze voorscholen te vinden op diverse locaties verspreid door de hele stad. Maar een voorschool, wat is dat nou eigenlijk precies?

Op de voorschool krijgen kinderen van 2 tot 4 jaar de kans om heerlijk te spelen, te ontdekken en kennis te maken met andere leeftijdsgenootjes. Terwijl zij dat doen worden zij door onze professionele pedagogisch begeleiders gestimuleerd om zich op bepaalde gebieden verder te ontwikkelen. Denk daarbij aan het sociaal-emotionele vermogen, de motoriek, de taalontwikkeling en de rekenvaardigheid. Dit alles in een ongedwongen, speelse sfeer.

Bent u nieuwsgierig naar ons pedagogisch beleid? Hierover leest u meer in ons informatieboekje.

De voordelen van een Dynamo Peuters voorschool in Amsterdam Watergraafsmeer

Lang verhaal kort: de voorschool heeft uw kind dus méér te bieden dan lekker spelen alleen. Dit uit zich onder meer in de expliciete aandacht voor diverse ontwikkelgebieden, maar ook in het aanbieden van een VVE-programma. Dit houdt in dat kinderen met een VVE-indicatie zonder problemen terecht kunnen op de voorschool. Deze kinderen hebben wat extra aandacht nodig op het gebied van – bijvoorbeeld – de taalontwikkeling en kunnen door het volgen van het VVE-programma hun achterstand inhalen. Zo beginnen zij goed voorbereid aan hun basisschooltijd.

De VVE-indicatie wordt afgegeven door het consultatiebureau of door het Ouder- en Kindcentrum. Wilt u weten wat de richtlijnen/regels in de gemeente Amsterdam zijn, dan verwijzen wij u graag naar deze pagina.

De voordelen van een Dynamo Peuters voorschool in Amsterdam Watergraafsmeer

Dankzij de voorschool naar uw voorkeurs-basisschool in Watergraafsmeer

Een ander groot voordeel van de voorscholen van Dynamo Peuters is dat wij samenwerkingsverbanden hebben met diverse basisscholen door heel Amsterdam. Ook in Watergraafsmeer. Dit houdt in dat kinderen die voorafgaand aan hun basisschooltijd naar onze voorschool zijn gegaan, voorrang hebben op een plekje op die basisschool. Zo hoeft uw kind niet deel te nemen aan eventuele lotingen en is het verzekerd van een plekje op de basisschool van uw keus. Wel zo fijn!

Dankzij de voorschool naar uw voorkeursbasisschool in Watergraafsmeer

Wat zijn de kosten van kinderopvang in Amsterdam Watergraafsmeer?

Sinds de nieuwe regels, opgesteld door de regering in 2018, zijn gratis voorscholen definitief verleden tijd. Gelukkig betekent dat niet dat u er als ouder alleen voor staat. Er wordt weliswaar een inkomensafhankelijke bijdrage van u gevraagd, maar in sommige gevallen betalen de Belastingdienst en/of de gemeente ook met u mee. Of u recht heeft op deze toeslagen is afhankelijk van diverse factoren. Daarvoor verwijzen we u graag naar onze informatiepagina over kosten en vergoedingen.

Bij Dynamo Peuters werken we met een vast uurtarief per locatie. Die tarieven liggen tussen de € 7,70 en € 8,30 per uur. Hierbij inbegrepen zitten luiers, drinken, broodmaaltijden, vers fruit én gezonde tussendoortjes. Wilt u nu alvast weten wat het tarief is voor de locatie van uw keuze in Amsterdam Watergraafsmeer? Neem dan gerust contact met ons op.

Interesse? We zien u graag!

Bent u op zoek naar een geschikte kinderopvang in Amsterdam Watergraafsmeer en bent u enthousiast geworden over de voorschool van Dynamo Peuters? Dan nodigen we u van harte uit om eens kennis te maken! Vult u gerust het interesseformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat zijn de kosten van kinderopvang in Amsterdam Watergraafsmeer?