INSCHRIJVEN?
[klik hier]

Kinderopvang Amsterdam Oost

Voor een kinderopvang in Amsterdam Oost bent u bij Dynamo Peuters aan het juiste adres. Bij ons kan uw kind zorgeloos spelen en zichzelf tegelijkertijd ontwikkelen op verschillende belangrijke gebieden. Denk aan het cognitieve, motorische en sociaal-emotionele vermogen van uw kind en het kennismaken en samen spelen met andere kinderen. De mogelijkheden voor kinderopvang die we u bieden uiten zich in voorscholen verspreid over de gehele regio. Bekijk alvast onze verschillende locaties voor meer informatie.

Een kinderopvang in Amsterdam Oost waarbij spelenderwijs leren voorop staat

De belangrijkste vraag voor u als ouder, in uw zoektocht naar een geschikte kinderopvang in Amsterdam Oost, is natuurlijk: waar vind ik een veilige, prettige omgeving waar ik mijn kind met een gerust hart naartoe kan brengen? Dynamo Peuters biedt u zo’n plek. De voorscholen van Dynamo Peuters in Amsterdam Oost staan erom bekend dat kinderen zich op een optimale manier kunnen voorbereiden op de basisschool. Daarmee slaat u eigenlijk twee vliegen in één klap: terwijl uw kind professioneel en plezierig wordt opgevangen op de kinderopvang wordt er ook nog eens expliciet aandacht besteed aan de ontwikkeling van uw kind op meerdere fronten.

Een kinderopvang in Amsterdam Oost waarbij spelenderwijs leren voorop staat

Het verschil tussen de kinderopvang en de voorschool

Al die verschillende termen klinken wellicht wat ingewikkeld, maar eigenlijk moet u het zo zien: een voorschool is een kinderopvang waar nét wat meer aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van uw kind. Daarmee is de voorschool de uitgelezen plek voor kinderen om heerlijk te spelen en te leren op hetzelfde moment. En is dat niet wat elke ouder wil voor zijn of haar kind?
De focus ligt op de voorschool dus expliciet op de ontwikkeling en de leerprocessen van uw kind. Bovendien is er de mogelijkheid om een VVE-programma te volgen voor kinderen met een taalachterstand. Kinderen met een taalachterstand worden dankzij een dergelijk VVE-programma op een toegankelijke manier klaargestoomd voor de basisschool, zodat zij zonder achterstand aan hun basisschooltijd kunnen beginnen.

Pedagogisch beleid op de kinderopvang

Veiligheid en hoge kwaliteitsbegeleiding staan voorop bij de kinderopvang van Dynamo Peuters. Wij werken met ervaren pedagogisch medewerkers die uw kind op de juiste manier stimuleren en begeleiden. Bovendien beschikt elke pedagogisch medewerker over een VVE-certificaat, zodat zij kinderen met een VVE-indicatie de begeleiding kunnen bieden die zij nodig hebben. Dat betekent dat ieder kind van harte welkom is bij Dynamo Peuters, op welk niveau hij of zij ook zit; onze pedagogisch medewerkers ontvangen en begeleiden uw kind met open armen.

Kinderopvang Amsterdam Oost met VVE-begeleiding

Vraagt u zich af of uw kind in aanmerking komt voor een VVE-programma op de kinderopvang? Dit is iets wat beoordeeld wordt door het consultatiebureau of het Ouder- en Kindcentrum. Of een kind een VVE-indicatie nodig heeft is afhankelijk van meerdere factoren en wordt beoordeeld aan de hand van criteria die per gemeente verschillend zijn. Indien u hier vragen over heeft of meer informatie wilt kunt u altijd contact met ons opnemen. Weet in elk geval dat uw kind in Amsterdam Oost op elke Dynamo Peuters-locatie terecht kan voor VVE-begeleiding.

Kinderopvang Amsterdam Oost met VVE-begeleiding

Wat zijn de kosten van kinderopvang in Amsterdam Oost?

Bent u benieuwd naar de kosten van een voorschool? Bij Dynamo Peuters rekenen we een vast uurtarief per locatie. Bekijk de pagina kosten en vergoedingen voor meer informatie, hulp bij het berekenen van uw kosten of de aanvraag van de toeslag. Voor het specifieke tarief van de locatie van uw voorkeur kunt u gerust contact opnemen. Voor al uw vragen zijn wij beschikbaar.

Meer informatie

Heeft u interesse in onze mogelijkheden voor kinderopvang in Amsterdam Oost? Dan kunt u alvast het interesseformulier invullen zodat wij u snel verder kunnen helpen. Ook kunt u het informatieboekje over voorscholen downloaden om meer te weten te komen over ons pedagogisch beleid. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op de kinderopvang in Amsterdam Oost!

Wat zijn de kosten van kinderopvang in Amsterdam Oost