interesse?
INSCHRIJVEN?
[klik hier]

Kinderopvang Amsterdam Oost Watergraafsmeer

Lekker spelen met leeftijdsgenootjes op een veilige, prettige plek: dat is het allerbelangrijkste als het gaat om kinderopvang. Bent u op zoek naar kinderopvang in Amsterdam Oost Watergraafsmeer en wilt u uw kinderen die prettige plek bieden? Dan is de voorschool van Dynamo Peuters in Amsterdam Oost de juiste keuze voor u. Ouders die nét iets meer willen dan de standaard kinderopvang zijn bij ons helemaal aan het juiste adres. Wij stimuleren kinderen namelijk om zichzelf te ontwikkelen op allerlei belangrijke gebieden en doen dat spelenderwijs, zodat de kinderen vooral veel plezier ervaren tijdens hun tijd bij Dynamo.

Bekijk alvast op welke locaties in Amsterdam wij nog meer gevestigd zijn en lees gauw verder over wat we u te bieden hebben.

Kinderopvang Amsterdam Oost Watergraafsmeer

Waarom naar Dynamo Peuters in Amsterdam Oost Watergraafsmeer?

In uw zoektocht naar een geschikte opvang voor uw kind(eren) bent u vast en zeker al diverse vormen van kinderopvang tegengekomen. U kunt onder meer kiezen voor de peuterspeelzaal, een oppas aan huis, een nanny, de BSO en ga zo maar door. Maar bent u ook al in contact gekomen met een voorschool?

Op de voorschool wordt net dat beetje extra gegeven aan een kind. Er wordt expliciet gefocust op de ontwikkeling van het kind, waarbij onder meer wordt ingegaan op de sociaal-emotionele vaardigheden, het cognitieve vermogen en de motoriek. Ook wordt het kind gestimuleerd om spelenderwijs te leren en te ontdekken, en dat in ‘samenwerking’ met andere kindjes. Dat uw kind hier al op peuterleeftijd spelenderwijs mee in aanraking komt, is iets waar hij of zij tijdens de verdere basisschooltijd alleen maar profijt van zal hebben.

Dynamo Peuters biedt voorscholen door heel Amsterdam. Dat wil zeggen dat er ook bij u in de buurt een Dynamo Peuters locatie te vinden is. Mede daarom is de voorschool van Dynamo Peuters in Amsterdam Watergraafsmeer een zeer goede keuze voor de opvang van uw kind(eren).

Waarom naar Dynamo Peuters in Amsterdam Oost Watergraafsmeer?

Kinderopvang Amsterdam Oost met VVE mogelijkheden

Er is bovendien nog een uniek voordeel te noemen aan de voorscholen van Dynamo Peuters. Op deze voorscholen kan uw kind namelijk een speciaal VVE-programma volgen. VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie en is bedoeld voor kinderen die van het consultatiebureau of het Ouder- en Kindcentrum een VVE-indicatie hebben gekregen. Vaak hebben kinderen met een dergelijke indicatie een taalachterstand. Met behulp van het VVE-programma, dat wordt geleid door gecertificeerde pedagogisch medewerkers, kan het kind zijn of haar achterstand inhalen. Zo begint ieder kind na afloop van de voorschool vol zelfvertrouwen aan zijn of haar basisschooltijd.

Naar de voorschool in Amsterdam Watergraafsmeer: wat kost dat?

In uw zoektocht naar een geschikte manier van opvang voor uw kind(eren) speelt uiteraard ook het kostenplaatje een rol. De regering heeft recentelijk nieuwe regels opgesteld die in 2018 van kracht zijn gegaan. Dit betekent dat gratis voorscholen niet meer bestaan en dat u dus een inkomensafhankelijke ouderbijdrage moet betalen als uw kind(eren) naar de voorschool in Amsterdam Oost (of een andere locatie) gaan. Bij Dynamo Peuters rekenen we, afhankelijk van de locatie, een uurtarief tussen de € 7,70 en € 8,30 (inbegrepen: luiers, drinken, broodmaaltijden, vers fruit en gezonde tussendoortjes).

Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden waarbij de Belastingdienst en/of de gemeente Amsterdam meebetalen aan de kosten voor de voorschool. Het is afhankelijk van uw financiële situatie of u hier recht op heeft. Wij van Dynamo Peuters geven u graag meer informatie over deze toeslagen en vergoedingen. Lees meer op onze pagina ‘kosten en vergoedingen’ en neem indien nodig contact met ons op.

Kinderopvang Amsterdam Oost met VVE mogelijkheden

Geïnteresseerd in kinderopvang door Dynamo Peuters?

Bent u benieuwd naar onze voorschool in Amsterdam Oost Watergraafsmeer? We nodigen u van harte uit voor een kennismaking. Middels het interesseformulier kunt u uw interesse aan ons kenbaar maken, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Hopelijk tot snel!