interesse?
INSCHRIJVEN?
[klik hier]

contact

Dynamo-voorschool Kastanjetuin
Tweede Oosterparkstraat 227 – A
telefoon 06 30 16 94 07 (groep 1) / 06 57 70 92 98 (groep 2)

Voor vragen of meer informatie
Voor inschrijving, planning en plaatsing, bel 020 46 20 333 of mail peuters@dynamo-amsterdam.nl
Medewerkers van afdeling planning en plaatsing helpen u graag verder.

 

Kastanjetuin 3: Voorschool Plus

De voorschool Plus is een voorschool voor kinderen die (tijdelijk) extra ondersteuning nodig hebben en die in een reguliere voorschool minder goed op hun plek zijn.

Het totaal aantal kinderen in de voorschool Plus is tien per dag, hierdoor is per kind extra tijd beschikbaar om begeleiding te bieden op de verschillende ontwikkelgebieden.

We werken samen met het ouder- en kindcentrum (OKT), het Kernteam, MOC ’t Kabouterhuis en andere organisaties ter behoeve van de ontwikkeling van kinderen. Wij overleggen met regelmaat met medewerkers van deze organisaties om een op maat gemaakt ontwikkelingsaanbod per kind aan te bieden. De ouders worden hier vanzelfsprekend nauw bij betrokken.

De kinderen komen drie dagen (ma/di/do) per week  naar de Voorschool Plus.

De openingstijden zijn van 8.15-13.35 uur. De voorschool is tijdens schoolvakanties gesloten.

Aanmelden

U kunt niet zelf uw kind aanmelden bij deze voorschool. Plaatsing op deze voorschool gebeurt op twee manieren:

  • Uw kind zit al op een voorschool en de pedagogisch medewerkers bespreken met u dat uw kind baat heeft bij plaatsing op de voorschool Plus. Na uw akkoord regelen zij de doorverwijzing.
  • Een medewerker van het OKT adviseert u om uw kind ter ondersteuning van zijn/haar ontwikkeling te plaatsen op de voorschool plus. Na uw akkoord verwijst het OKT u naar de voorschool Plus door.

In beide situaties zullen de medewerkers van de voorschool Plus contact met u opnemen voor een kennismaking en de plaatsingsmogelijkheden met u bespreken.

Mail: Voorschoolkastanjetuin3@dynamo-amsterdam.nl

voorschool spelen trein